Pikkuhetki

Yhteystiedot

Laita rohkeasti viestiä ja kysy jos joku mietityttää!

Puhelin

0400 362 608

Sähköposti

info@pikkuhetki.fi

Seuraa minua

Laita viestiä

On ihanaa kun auttamalla perheen pienimpää autan myös koko perhettä voimaan hyvin.

Emmi Koskinen

Anna palautetta

Arvostelut

”Hakeuduttiin hierontaan 5kk vauvan kanssa. Emmistä olin kuullut hyvää, ja tiesin entuudestaan joten ajattelin että ehdottomasti hänelle.

Vauva oli ollut syntymästä asti aika jämäkkä tyyppi, joten ajateltiin että hieronta voisi rentouttaa.

Mitään suurempia jumeja ei löytynyt, mutta selkeesti hierontakerrat tasaisin väliajoin auttoivat esim. vauvan liikkumisessa ja siinä rentoudessa. ”


Annukka, esikoistytön äiti

”Meidän kuopus syntyi aika vauhdilla ja olen kuullut että siitä johtuen herkästi vauvat menee jumiin. Ensiksi aattelin et on vaan tämmönen kertaluontoinen kokeilu et katotaan nyt mut sit tykästyttiinki heti, koska huomattiin aikalailla samantien apuja eri asioihin kuten imetykseen ja ilmavaivoihin.

Nyt kun vauva jo 5kk niin ollaan huomattu ajan kanssa että toinen käsi tulee asioissa vähän jäljessä kuin toinen, eikä vauva sitä käytä yhtä paljon. Emmi on hoitanut sitä kättä sen jälkeen kun asiasta ilmaissut ”huoleni” niin tuntuu kuin käsikin olisi jo otettu arjessa paremmin mukaan.

Emmi on käynyt meillä useasti ja säännöllisesti varmaan noin 8-10 kertaa ja vaikka ei huolta olisi, niin tykkään että Emmi käy meillä kaikesta huolimatta välillä, jotta vauva saa ”oman hetken” ja rentoutua. Oon kyllä erittäin tyytyväinen, että valittiin Emmi meille. Hänen kanssa on helppo tulla toimeen, viestiä voi laittaa koska tahansa, aivan ihana lasten kanssa ja Emmiä tuntuu myös kiinnostavan meidän vanhempien kuulumiset mistä tulee aina hyvä fiilis.”

Salla, kahden lapsen äiti

Me ollaan käyty Emmin hoidettavana vauvan kanssa siitä lähtien kun poika oli 2 viikkoa vanha. Pojalla ikää tällä hetkellä n. 8 kuukautta. Poikamme alkoi hieman ennen ensimmäistä käyntikertaa rohisemaan ja lääkäri totesi pojan nenänieluun menevän maitoa ahtaiden onteloiden vuoksi. Aluksi ajattelin, että hoidetaan hieronnalla synnytyksestä aiheutuneita jumeja, mutta nopeasti huomattiin, että hieronta auttoi myös vauvan rohinaan ja rohina pysyikin poissa tovin. Vauva rohisee välillä edelleen, mutta aina hieronta kertojen jälkeen rohinakin jälleen hiljenee.
 
Meidän poika on myös melkoinen sähkösaapas eikä meinaisi millään jaksaa olla paikallaan ja koko ajan tarvisi olla menossa jonnekin suuntaan, joten jumejakin syntyy matkan varrella. Emmin käsittelyssä meidän sähkösaapas myös rentoutuu paikoilleen ainakin hetkeksi ja antaa Emmin hieroa jumeja. Poika myös selvästi nauttii käsittelystä. Hierontojen jälkeen päikkärit maistuu hyvin ja vauva on tyytyväinen.
 
Tästä on hyvä jatkaa taas konttaus harjoituksia ja me varmasti nähdään jälleen hieronnan merkeissä! Kiitos Emmi <3
 
Mari, esikoispojan äiti
 

Taaperon itkut loppuivat kuin seinään. Hän antaa pukea ja riisua itseään paremmin. Ekan yön hoidon jälkeen nukkui pitkästä aikaa moneen kuukauteen hyvin. Keho suli käsittelyssäsi. Kiitos vielä Emmi lempeästä ja läsnäolevasta kohtaamisesta!