Pikkuhetki

Yhteystiedot

Laita rohkeasti viestiä ja kysy jos joku mietityttää!

Puhelin

0400 362 608

Sähköposti

info@pikkuhetki.fi

Seuraa minua

Laita viestiä

On ihanaa kun auttamalla perheen pienimpää autan myös koko perhettä voimaan hyvin.

Emmi Koskinen

Anna palautetta

Arvostelut

”Hakeuduttiin hierontaan 5kk vauvan kanssa. Emmistä olin kuullut hyvää, ja tiesin entuudestaan joten ajattelin että ehdottomasti hänelle.

Vauva oli ollut syntymästä asti aika jämäkkä tyyppi, joten ajateltiin että hieronta voisi rentouttaa.

Mitään suurempia jumeja ei löytynyt, mutta selkeesti hierontakerrat tasaisin väliajoin auttoivat esim. vauvan liikkumisessa ja siinä rentoudessa. ”


Annukka, esikoistytön äiti

”Meidän kuopus syntyi aika vauhdilla ja olen kuullut että siitä johtuen herkästi vauvat menee jumiin. Ensiksi aattelin et on vaan tämmönen kertaluontoinen kokeilu et katotaan nyt mut sit tykästyttiinki heti, koska huomattiin aikalailla samantien apuja eri asioihin kuten imetykseen ja ilmavaivoihin.

Nyt kun vauva jo 5kk niin ollaan huomattu ajan kanssa että toinen käsi tulee asioissa vähän jäljessä kuin toinen, eikä vauva sitä käytä yhtä paljon. Emmi on hoitanut sitä kättä sen jälkeen kun asiasta ilmaissut ”huoleni” niin tuntuu kuin käsikin olisi jo otettu arjessa paremmin mukaan.

Emmi on käynyt meillä useasti ja säännöllisesti varmaan noin 8-10 kertaa ja vaikka ei huolta olisi, niin tykkään että Emmi käy meillä kaikesta huolimatta välillä, jotta vauva saa ”oman hetken” ja rentoutua. Oon kyllä erittäin tyytyväinen, että valittiin Emmi meille. Hänen kanssa on helppo tulla toimeen, viestiä voi laittaa koska tahansa, aivan ihana lasten kanssa ja Emmiä tuntuu myös kiinnostavan meidän vanhempien kuulumiset mistä tulee aina hyvä fiilis.”

Salla, kahden lapsen äiti